Se încarcă pagina ...

Cine sunt eu

Adina Buzatu

O mare parte a presei mondene crede în continuare, în ciuda frecventelor mele precizări, că sunt designer vestimentar. Ei bine, nu. Adina Buzatu nu este designer ci stilist, iar specialitatea mea sunt ţinutele masculine.
 
Talentul meu este să ajut bărbatul rafinat şi atent la detalii să îşi pună în valoare atuurile.
Ştiu că succesul unui bărbat este direct proporţional cu încrederea pe care o are în sine, iar propria imagine este un ingredient  important al acestei ecuaţii. Conceptul Trends by Adina Buzatu porneşte tocmai de la această premisă.
 
Înţeleg şi savurez tendinţele modei, dar în acelaşi timp cred în eterna eleganţă. De aceea, ţinutele Trends by Adina Buzatu sunt un mix eclectic între clasic şi avangardă, între casual şi elegant.

Croială impecabilă şi materiale exclusiv naturale

Toate piesele de îmbrăcăminte din boutique-urile Trends by Adina Buzatu sunt definite prin croiala impecabilă şi calitatea remarcabilă a materialelor. Materialele, atât cele clasice cât şi cele obţinute prin tehnologii revolutionare, sunt exclusiv naturale: lână, caşmir, in, cânepa, mătase.

Doar branduri exclusive

Avem exclusivitate pentru România a tuturor brandurilor prezente in magazinele Trends by Adina Buzatu, branduri cu personalitate puternică a căror colecţii îmbină eleganţa tradiţională cu ultimele tendinţe ale modei. Astfel, branduri în vogă ale momentului, cu designeri răsfăţaţi de presa internaţională cum ar fi compania italiană Messagerie, londoneza Babette Wasserman sau Leitmotiv, stau alături de branduri cu istorie care începe tocmai în secolul 19, a căror experienţă îndelungată garantează calitatea: Vakko, (1934), prestigioasa cămăşărie Bagutta prin linia de vârf CIT Luxury sau atelierul Ortigni unde pantofii sunt produşi exclusiv manual încă din 1930.
 
Sunt perfecţionistă, îmi place să surprind şi să provoc. De aceea, în fiecare sezon  lărgesc portofoliul Trends by Adina Buzatu cu branduri spectaculoase şi pline de personalitate.

Ţinute complete; servicii complementare

Între Trends by Adina Buzatu şi majoritatea clienţilor există un soi de parteneriat. În schimbul încrederii pe care ne-o acordă, noi le oferim un look proaspăt, o imagine nouă, şi de ce nu, chiar o mentalitate nouă.
 
O continuare firească a acestei filosofii este faptul că le construim clientilor noştri ţinute complete în funcţie de personalitatea, aspectul şi constituţia fizică, de la pantofi şi costum până la cel mai discret detaliu vestimentar.
 
Clienţii noştri ştiu că alegerea ţinutelor este dublată de un set de servicii care include sfaturi stilistice, eventualele modificări până la detaliu, livrarea produselor la domiciliu sau consiliere cu privire la ţinutele partenerei.
 
Astfel, ei au siguranţa că ceea ce cumpără li se potriveşte mănuşă, evită risipa de bani investiţi în produse care rămân nepurtate în şifonier şi costurile suplimentare aferente ajustărilor.
 
Am creeat conceptul Trends by Adina Buzatu cu un scop foarte clar: acela de a îndruma spre stil şi rafinament. După ani de muncă, sunt mândră că  Trends by Adina Buzatu este un reper al eleganţei masculine.