Se încarcă pagina ...

Magazine

Magazine

DOWNTOWN BOUTIQUE

Conceptul Trends s-a născut odată cu deschiderea primului boutique situat pe Calea Victoriei 83-85 cu intrare din strada G-ral Berthelot. Spaţiul a fost ales tocmai pentru că, deşi central şi la îndemână, este ferit de privirile curioase ale trecătorilor, astfel oferindu-ţi intimitate şi comfort, păstrând totodată parfumul rafinat al protipendadei Bucureştene interbelice.

 

Designul magazinului nu este unul obişnuit. Spaţiul permite expunerea a foarte puţine obiecte, iar din acest motiv le-ar putea părea unora necomercial. Cu toate acestea, setul de obiecte vestimentare şi accesorii expuse au rolul de a defini un concept al eleganţei masculine pe care urmează să îl adaptăm fiecărui client în parte.

 

Atmosfera caldă şi personală din interior reuşeşte să transforme stresul cumpărăturilor într-o experienţă unică şi plăcută. De la mocheta ţesută din lână extrafină, la lămpile create de un vestit designer italian, la tablourile pictoriţei Elian alese special pentru magazin de către Marian Ivan (galeriile Ivan) şi până la linguriţele de argint ornate manual cu pietre, toate elementele de design interior încearcă să îl introducă pe vizitator în miezul conceptului de eleganţă, aşa cum îl vedem noi.

Calea Victoriei nr. 83-85
 

BĂNEASA BOUTIQUE

Cel de-al doilea magazin Trends by Adina Buzatu s-a deschis în aprilie 2008 în zona de nord a Bucureştiului, în Băneasa Shopping City, la parter, pe Fashion Street.

 

Clienţii noştri erau obişniţi cu un anumit gen de servicii, iar noul magazin trebuia să se ridice la înălţimea pretenţiilor lor. Astfel, la fel ca şi în boutique-ul din centru, aici vei găsi aceeaşi atmosferă plăcută, aceeaşi mochetă pufoasă ţesută din lână, aceeaşi intimitate dată de plasarea canapelelor şi a cabinelor de probă în partea din spate a magazinului şi aceleaşi servicii personalizate.

 

Magazinul din Băneasa Shopping City a devenit rapid un succes. Acest lucru s-a datorat clienţilor noştri fideli care s-au bucurat că, deschizând o nouă locaţie, urma să fim mai aproape de ei.

Băneasa Shopping City, parter