Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Instant style

Trebuie ca la un moment dat sa se sparga cliseele in materie de stil iar ideile preconcepute sa paleasca in fata noilor experiente pe care moda masculina ti le poate oferi.
Incapatanarea sau comoditatea te pot face sa ratezi " aventuri" nabanuite atunci cand vine vorba de a proba modele, combinatii sau piese vestimentare pe care le consideri total nepotrivite tie. Vei avea surprize placute iar rutina cotidiana va fi intr-o oarecare masura evitata.
Iti recomand sa incepi prin a adauga tinutelor tale de zi cu zi o esarfa colorata. Este o cheltuiala minora dar cu efecte spectaculoase. Esarfa trebuie sa fie in contrast evident cu celelalte piese vestimentare iar imprimeurile trebuie combinate. Astfel, poti purta linistit la un sacou in carouri o esarfa inflorata, iar la un palton maro una de culoare mov sau albastru electric. Instant, vei obtine un upgrade al pieselor deja existente in dulap si de care te-ai cam plictisit.
Haine pe care le ai deja in garderoba  pot fi " resuscitate" combinandu-le intr-un mod nou, creativ. De exemplu, poarta navy ( bleumarin, midnight blue) din cap pana in picioare.
Bleumarinul avantajeaza orice ten ,  culoare de par si scoate in evidenta masculinitatea. Pentru o zi la birou combina o pereche de jeansi clasici, indigo cu o camasa navy, un sacou in acceasi culoare( poate avea dungi,intarsii in tesatura etc) si o cravata tricotata, evident in aceeasi nuanta.
Secretul consta in jocul de texturi al pieselor componente: mat-lucios, fin-aspru) iar rezultatul este spectaculos. Din cand in cand poti renunta la combinatiile contrastante alegandu-le pe cele de " ton pe ton".