Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

7 zile, 7 sfaturi

Site-uri de moda, publicatii si sfatuitori te vor pune la grele incercari in alegerea unei garderobe potrivite. Cateva reguli de care poti tine seama iti vor face viata simpla si te vor ajuta sa cheltui rational.
1. Compune-ti garderoba dupa buget alegand lucruri care pot fi combinate intre ele. Nu cauta imitatii ale unor branduri celebre pentru ca aspectul si calitatea le tradeaza falsitatea.
2. Trebuie sa stii ca un costum facut la comanda este intodeauna mai costisitor decat unul gata facut. Nu te lasa victima unui marketing agresiv in acest sens si opteaza pentru un costum din stofa de calitate buna, croit corect pe care eventual il poti ajusta pe masurile tale.
3. Daca te-ai decis sa incluzi culori tari in tinuta ta vestimentara incepe prin a alege una singura. Combina de exemplu galben cu gri sau navy si vei avea cu siguranta o aparitie originala, bine conturata.
4. Pantofii sunt importanti! Aloca un buget special acestora pentru a fi sigur ca vei purta nu numai o pereche de pantofi frumosi dar si rezistenti in timp.
5. Tinutele office trebuie sa fie purtate fara bijuterii : bratari, inele etc. Pe langa ceas, verigheta si butoni, acul de cravata este de efect maxim. Alege un model simplu, fara brizbrizuri.
6. Nu incerca sa te faci remarcat in multime prin combinatii " extravagante". Este un teren alunecos si cu usurinta poti obtine o aparitie kitch. Asigura-te ca piesele din care iti compui tinuta vestimentara sunt masura ta si sunt intr-o stare impecabila.
7. Chiar daca weekend inseamna relaxare nu exagera cu hainele largi si lalai doar pentru comoditate. Poti obtine acest lucru purtand haine din maleriale " prietenoase" precum bumbacul, vascoza, modalul sau casmirul.