Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Alb ca varul

 

...dar nu la fata ci doar in vestimentatia de zi cu zi in lupta cu gradele crescande din termometru.

Se stie foarte bine ca albul " raspinge" razele solare si mai presus de orice se poate asorta cu orice. Sa fie chiar asa?

Cel putin din punct vestimentar va pot spune ca poti purta orice culoare in alaturarea de alb dar nu toate arata la fel de bine.

Pentru un sacou alb de exemplu, poti alege culori pale de bleu, lila sau roz in cazul in care ai un ten mai deschis la culoare. Pentru seara asorteaza-l unei camasi albastre navy si vei arata de senzatie.
 
Bronzul tau va fi pus in valoare prin camasi imprimate in culori vibrante dar " stinse" de claritatea albului.
 
Pantalonii albi reprezinta fara doar si poate parte din armura urbana estivala. Ca totusi sa nu intri in zona banala de asortare a acestora cu tricouri polo in dungi , alb cu rosu de cele mai multe ori, indrazneste sa porti camasi inflorate. Pentru oras insa evita imprimeurile hawaiene si alege unele stilizate sau cu efect de tapet invechit.
 
Pantofii albi, greu de purtat dar nu imposibil, continua sa fie piatra de incercare pentru multi. Ce va pot spune este ca regula de a alatura pantaloni albi este demodata. Verzi, albastri sau galbeni ii poti purta la pantofi albi iar regula in aceasta ecuatie este ca modelul sa fie unul modern, eventual cu aspect de uzat.
 
Cu siguranta cel mai simplu de purtat ramane tricoul alb in toate formele lui. Pregateste cat mai multe pentru ca le poti purta in orice imprejurare: plaja, club sau calatorii.