Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

AMR - Zero

Au Mai Ramas poate ore dar in nici un caz zile pana cand garderoba ta va trebui sa contina cel putin o piesa cu un imprimeu camuflaj. Este un ordin!

Evident glummesc cand spun asta dar este o recomandare pe care ti-o fac pentru a te ajuta sa iti upgradezi piese vestimentare existente  prin mici dar insemnate elemente cheie ale sezonului de primavara-vara 2013.

Gandit in armata ca o modalitate de a trece neobservat in misiunile soldatilor, imprimeul camuflaj imprumutat in vestimentatia urbana determina efectul opus- nimeni nu va trece neobservat purtand o astfel de piesa.

Secretul pentru a obtine o tinuta vestimentara reusita cu acest imprimeu este acela de a nu exagera curentul military. De exemplu, daca ai ales o camasa camuflaj, evita sa o porti cu o pereche de pantaloni cargo ( cei cu buzunare aplicate pe picior). Alege o pereche de pantaloni din bumbac slim fit sau jeansi. Daca esti un tip curajos ia cu asalt biroul imbracat cu o astfel de camasa combinata la costum si cu o cravata asortata ( tonuri de kaki).

O pereche de pantofi avand acest imprimeu pot scoate din anonimat orice tinuta fie ea chiar office.

Trateaza pantalonii camuflaj ca pe orice alta pereche de pantaloni si poarta-i cu sacou sau vesta. Asorteaza o camasa si adauga un element surpriza: papionul.

Daca totusi nu esti atras pe deplin de acest imprimeu dar totusi vrei sa joci in liga barbatilor trendy atunci poti opta pentru un sacou cu o captuseala imprimata camuflaj, alte detalii sau accesorii avand acest imprimeu.