Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Armura urbana

Sezon dupa sezon hainele masculine au suferit transformari majore menite sa puna in evidenta corpul fie el lucrat sau nu la sala. Astfel ca, in cativa ani trecerea de la hainele largi, cu umeri supradimensionati si pantaloni baggy a fost oarecum lenta dar perfect vizibila.
Stramt? Nici vorba! Trebuie sa urmareasca linia corpului si nicidecum sa plesneasca la cusaturi la orice miscare mai brusca sau sa te incorseteze ca intr-o armura.
Un sacou este stramt in momentul in care face incretituri in jurul taliei, scoate in evidenta muschii bratelor sau reverele stau departate inestetic de piept. Acesta nu trebuie sa fluture pe langa trup dar o oarecare lejeritate este necesara.
Camasa este moderna daca este cambrata dar nasturii trebuie sa ramana pe pozitie. Pentru a fi convins ca este o forma buna aseaza-te pe un scaun iar daca fenta camasii se va departa lasand sa se vada abdomenul trebuie incercata o masura mai mare.
Greseala majora intervine in cazul jeansilor skinny care de cele mai multe ori arata dizgratios indiferent de forma fizica a purtatorului. Dar si mai grav este in momentul in care acestia sunt purtati de persoane cu pofta dulciurilor si certati cu sportul. Linia slim fit este suficienta pentru a fi modern dar totusi pastrand masculinitatea.
Mai poarta cineva tricouri mulate in afara ciclistilor? Sper ca nu!
Binenteles ca nu trebuie sa fie nici ca niste corturi dar moda " muleurilor" pline de lycra a apus si asta nu poate decat sa ne bucure.
Tricourile  din in sau bumbac care dau un aspect relaxat avantajeaza orice tipologie de corp.
Si daca a venit vorba de tricouri chiar daca nu are legatura cu subiectul din aceasta saptamana trebuie sa va spun un lucru. Au revenit in forta in acest sezon tricourile polo ( cu guler) dar obligatoriu se poarta cu gulerul asezat frumos nicidecum ridicat . Asta se intampla acum cativa ani! Ce ti-e si cu moda asta... Nostalgicii pot astepta ca totul este ciclic si in cel mult patru ani acea moda va reveni, insa pana atunci....gulerul jos.