Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Black...season

Ce a mai fost si cu black Friday ! Te-ai intrebat de ce este " neagra" ziua respectiva cand de fapt ar trebui sa fie roz? Sau rosie? Este prilej de bucurie cand ai parte de reduceri de pret si de aceea ma gandesc ca trebuia asociata vinerea altei culori mai....optimiste.
Ca si in moda! Daca porti doar negru toata lumea te intreaba daca ai probleme, traversezi o perioada dificila sau esti gigi contra.
Cand, de fapt sa porti negru este o abordare personala a vestimentatiei, culoarea ( ma rog, nonculoare, dar nu imi place cum suna) nu se démodéaza niciodata. Sursa de inspiratie: punk, gothic, monahal etc., schimba modul de perceptie asupra negrului si lanseaza tendintele de la un sezon la altul.
Ei bine, in acest sezon tinutele all black sunt unele minimaliste, in care croiul si calitatea joaca rolul decisiv. Liniile perfecte dar si jocul intre texturi ( mat-lucios, nefinisat-finisat) exclud definitiv  acesorii precum bratari, inele sau lanturi din garceroba ta. Simplitatea este cuvantul de baza in abordarea acestui stil fie ca este vorba de tinute de zi, office sau evenimente speciale.
Clar, piesele vestimentare negre dau bataie de cap cand vrei sa le porti impreuna. Recomandarea este sa te orientezi catre texturi diferite astfel incat sa creezi o tinuta vestimentara nicidecum o amestecatura de negru. Astfel, o jacheta din catifea o poti alatura fara rezerva unui perechi de pantaloni negri, deasemenea un sacou din stofa plina ( gen casha) alaturat unei camasi negre va demonstra subtilitatea unei tinute all black.