Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Cadoul perfect

Perioada sarbatorilor de iarna ne pune mult in incurcatura atunci cand vine vorba de cadourile pe care urmeaza sa le oferi. Mai sunt cateva zile pana cand ghetele vor fi  asezate frumos asteptand Mosul si ne gandim ce inspiratie va avea el in acest an in alegerea darurilor.
Cand pregatesti un dar este bine sa te gandesti la personalitatea, preocuparile dar si nevoile( cand este vorba de o persoana apropiata) destinatarului. Poti alege ceva care ai observat ca ii place mult fie ceva inedit, dar totusi avand legatura cu personalitatea lui. Nu este nimic gresit in a cumpara o a 20-cea camasa bleu unei persoane care poarta la birou asa ceva. Dar, asigura-te ca cea pe care ai ales-o este una deosebita ca si calitate sau poate cu niste detalii interesante.
Nu te bucura neaparat de promotiile acestei periode gandindca poti face un cadou voluminos la un pret mic. Preferabil este sa oferi ceva care demonstreaza cat de bine cunosti persoanele de langa tine.
Opteaza pentru obiecte pe care in mod obisnuit persoanele, din cauza bugetului poate, evita sa si le achizitioneze. Manusi din piele, fulare din cashmir, pulovere din lana fina, camasi din bumbac egiptean, butoni din argint sau pietre semipretioase reprezinta doar cateva sugestii in alegerea unui cadou.
Nu uita! Cadoul trebuie sa fie bine ticluit pentru a-si atinge scopul si poate lua ceva timp in alegerea lui. Deasemenea, atentie la modul in care este prezentat. Ambalajul spune exact cat de preocupat ai fost de alegerea cadoului perfect.