Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Fii natural

Indiferent de trendurile sezonului cald exista cel putin o constanta: inul. Fie ca se regaseste in camasi, pantaloni, jachete sau costume acest material destinat perioadelor caniculare este de cele mai multe ori " salvatorul" barbatilor.


Purtabilitatea inului il face potrivit oricarui moment al zilei dar si evenimentelor de vara precum petreceri in aer liber, nunti cu tema marina sau campeneasca.
Spre deosebire de alti ani, piesele vestimentare confectionate din aceasta fibra naturala devin mult mai atragatoate croielilor moderne. Nu mai exista regula aceea ca daca este in atunci sa fie larg. Sacourile sunt cambrate si au umerii in pozitia fireasca, camasile urmaresc linia corpului insa fara sa fie mulate iar pantalonii largi de altadata au fost inlocuiti cu cei slim fit.


Alaturarea in compozitia pe baza de in a altor fibre naturale precum matasea, bumbacul sau lana confera noului material un aspect nobil. Tot din acest motiv dar si datorita procedeelor tehnologice moderne inul nu mai este aspru ci este prietenos la purtare.


Combina piesele vestimentare din in cu piese din fibre naturale si vei obtine de fiecare data o tinuta armonioasa dar si confortabila. Evitand sa combini  pantalonii sau costumele cu o  camasa din aceeasi tesatura reusesti sa aduci echilibrul intre " sifonat" si " apretat" obtinand astfel un aer relaxat dar nu neglijent.


Mocasinii din piele sau piele intoarsa, pantofii fini cu talpa subtire sau cei din canvas vor completa cu succes orice tinuta care contine piese vestimentare din in.