Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Jocul de-a vacanta

Oficial, vara s-a sfarsit insa poti mentine spiritul estival incluzand in garderoba ta piese vestimentare in dungi. Orizontale, verticale, mixate cu alte elemente , acest imprimeu te ajuta sa pastrezi optimismul vacantei si da un aer jucaus oricarei tinute.
Pentru birou alege o camasa in dungi verticale multicolore la care vei asorta o cravata tot imprimata pentru a demonstra celor din jur indrazneala de a experimenta. Pentru usurinta de a combina cele doua piese gaseste o culoare comuna intre  ele si nu mai sta pe ganduri. Rezultatul iese din tiparele clasice si demonstreaza dorinta de a fi original.
Daca preferi varianta light, adica o camasa in dungi fine si doar bicolor atunci obligatoriu pentru a crea o tinuta cu personalitate trebuie sa asortezi o cravata inflorata. Si daca credeai ca dungile nu se asorteaza cu alte dungi este gresit. Poti purta cravata in dungi dar conditia este ca grosimea acestora sa difere de a celor de pe camasa.
Tricourile, puloverele sau bluzele care au ca imprimeu dungile orizontale creaza un efect vizual care trebuie luat in calcul: accentueaza largimea umerilor. Cine nu vrea asta?
De asemenea, acest rezultat este obtinut si daca este vorba despre o bluza care are partea superioara intr-o singura culoare iar trunchiul in dungi sau o  nuanta diferita.
Sacourile in dungi ne duc cu gandul la moda anilor '80 insa modul de a le asorta trebuie sa fie actual. Daca indraznesti poti purta acest item asortat la camasi inflorate. Regula ramane neschimbata:o culoare comuna!