Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Man in Black

Costumul negru naste controverse si discutii: daca acesta  poate fi purtat la birou, daca este suficient de elegant pentru un eveniment sau cum il poti asorta.

Am sa incep cu ultima dilema deoarece greseala frecventa cand vine vorba de costumul negru este acela ca trebuie " inviorat" prin culori puternice. Culorile pale precum lila, bleu, gri,roz sunt acelea care arata bine la un costum negru tocmai pentru ca acestea nu accentueaza greutatea negrului si face costumul potrivit pentru a fi purtat zi de zi.

Evident, atunci cand il porti la birou poti purta camasi in patratele sau dungi la care vei asorta cravate chiar si imprimate. Astfel, vei scoate costumul negru din rigurozitatea aparenta.

Cu siguranta, vei arata elegant la un eveniment deosebit purtand un costum negru . De aceasta data, poarta camasa alba sau gri pal si asorteaza cravate uni sau cu model marunt.

Fie ca esti mire, nas sau doar invitat poti accesoriza cu stil costumul de mai sus  si vei obtine o tinuta classy. O camasa speciala, cu nasturi ascunsi sau una cu detalii elaborate ( jabou,pliseuri,platca dintr-o alta tesatura) pot upgrada instant alegerea facuta. Papionul sau esarfa definitiveaza un look potrivit chiar si pentru covorul rosu.

In toate cazurile alegerea unei stofe de calitate este obligatorie pentru ca negru arata cel mai repede trecerea timpului dar si o intretinere incorecta. O stofa fina din lana, care permite ca pielea sa respire este optiunea pentru sezonul care tocmai incepe.

Asadar, daca nu ai deja un costum negru in garderoba ta este momentul sa investesti intr-unul. Isi va demonstra utilitatea iar multitudinea de modalitati de accesorizare va crea intodeauna iluzia unui costum nou.