Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Nunta de star

Viata de vedeta pare din exteriorul ei pare de cele mai multe ori plina de stralucire si privilegii. Un staff imresionant care se ocupa de toate detaliile, masini luxoase, case extravagante-toate aceste lucruri ne fac sa oftam si sa spunem de fiecare data ca ei sunt altfel.
De aceea, macar o data in viata ne dorim ca noi sa fim vedetele iar privirile admirative si blitz-urile camerelor foto sa ne fie adresate. Acest moment il reprezinta NUNTA! Pentru acest eveniment nimeni nu precupeteste niciun efort si poate chiar din acest motiv, unii miri, caci despre ei este vorba, fac greseli influentati fiind de perceptia eronata a ceea ce inseamna " special".
Ceea ce atrage atentia asupra unui costum barbatesc si il face deosebit este calitatea stofei, rigurozitatea tiparului si evident atentia si maiestria confectionarii acestuia. Un aspect important il reprezinta alegerea masurii corecte a costumului. El trebuie sa urmareasca intocmai linia corpului fara a face cute inestetice provocate de lipsa sau surplusul de material.
Special este un costum care avantajeaza si pune in valoare calitatile fizice ale purtatorului cat si subliniaza o parte a personalitatii acestuia. Astfel, o persoana robusta nu va purta niciodata revere inguste iar o personalitate artistica nu se va limita la clasica combinatie alb negru.