Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Ora de Geometrie

Un trend important al acestui sezon este reprezentat de un imprimeu cu personalitate: dungile.Orizontale, verticale, amestecate printre alte elemente , acest imprimeu da culoare si un aer de vacanta oeicarei tinute. Rigurozitatea matematica a dungilor este " indulcita" de culorile la moda in vara aceasta.

Pentru birou poti opta pentru o camasa in dungi verticale multicolore la care vei asorta o cravata tot imprimata pentru a demonstra celor din jur ca stilul personal este cheia. Pentru usurinta de a asorta cele doua piese gaseste o culoare comuna intre  ele si nu mai sta pe ganduri.

Daca preferi varianta light, adica o camasa in dungi fine si doar bicolor atunci obligatoriu pentru a crea o tinuta cu personalitate trebuie sa asortezi o cravata imprimata. Si daca credeai ca dungile nu se asorteaza cu alte dungi este gresit. O poti face insa grosimea dungilor trebuie sa fie diferita .

Tricourile, puloverele sau bluzele care au ca imprimeu dungile orizontale creaza un efect vizual care trebuie luat in calcul: accentueaza largimea umerilor. Cine nu vrea asta?

De asemenea, acest rezultat este obtinut si daca este vorba despre o bluza care are partea superioara intr-o singura culoare iar trunchiul in dungi sau o  nuanta diferita.

Sacourile in dungi ne duc cu gandul la moda anilor  '80 insa modul de a le asorta trebuie sa fie actual. Daca indraznesti poti purta acest item asortat la camasi inflorate. Regula ramane neschimbata:o culoare comuna!