Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Pariaza pe catifea

Poate ca nimeni nu s-ar fi asteptat ca si in acest sezon catifeaua sa faca regula in tinutele vestimentare destinate petrecerilor. Ai purtat anul trecut un sacou din catifea? Nu conteaza! Alege o culoare interesanta precum verde, mov sau albastru electric si garantat vei fi in liga invingatoare. Daca nu ai deja un sacou din catifea iti recomand ca pentru inceput sa achizitionezi unul negru, navy, maro sau bordo.
Eleganta tesaturii iti poate da sansa sa compui tinute potrivite personalitatii tale astfel incat sa ramai in zona festiva chiar daca esti o persoana dinamica, tipul casual. Nu trebuie decat sa asortezi o pereche de chinos sau jeansi, o camasa simpla sau una imprimata si o pereche de mocasini pentru a fi gata de petrecere.
Unei tinute ca cele sugerate mai sus daca ii adaugi un papion si o batista de buzunar devine potrivita unui persoane relaxata dar cu dorinta de a experimenta , reusind sa proiecteze un dandy modern, plin de farmec.
Pentru o persoana clasica " reteta" de a purta un sacou din catifea este relativ simpla. Totul trebuie tinut in limitele simplitatii dar a calitatii evidente. O camasa simpla nu mai este asa in momentul in care bumbacul si croiala sunt impecabile, pantalonii din lana fina au un aspect elagant iar accesoriile sunt corect alese definesc tinuta vestimentara festiva.
Orice varianta cromatica urmeaza sa alegi vei constata in timp, datorita adaptabilitatii sacoului din catifea cat de important este sa il ai in garderoba.