Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Pas in doi

Fara sa vreau ajung la aceleasi sfaturi iar acest lucru este determinat de repetate intrebari despre asortarea in cuplu. Intrebari precum : sotia poarta rochie roz si caut un papion roz, este ok? Ei bine, nu este deloc in regula. Veti arata ca un echipaj  al unei linii aeriene sau, si mai rau,ca resturile din rochia sotiei s-au metamorfozat intr-un papion la gatul tau.

 Sotul si sotia, iubitul si iubita sunt persoane diferite care trebuie sa isi exprime personalitatea si individualitatea si prin modul in care se imbraca. Culorile se aleg in functie de tenul si culoarea parului, dar si de preferintele personale  si in acord cu celelalte piese vestimentare. De ce ar purta cineva un papion mov daca uraste aceasta culoare? Sau ii da o paloare bolnavicioasa tenului? Singurul aspect comun in materie de vestimentatie intr-un cuplu ramane ELEGANTA. Sau in cazul unor petreceri tematice, elemente specifice care sa materializeze tema aleasa. In rest, faptul ca va potriviti pasii la dans, privirile sunt pline de dragoste si atentia constanta oferita partenerei reprezinta indicii clare ca sunteti impreuna.

In general, asortarea excesiva este plictisitoare si dovada evidenta a lipsei de creativitate. Pantofii in aceeasi culoare cu sacoul, esarfa cu pantalonii sau alte astfel de "potriviri" cromatice sfarsesc intr-un rezultat demodat specific anilor \\\' 90.

 

Nu va feriti sa experimentati modele si culori noi, croiuri diferite de cele pe care le purtati in mod frecvent dar si  combinatii care vi se par nepotrivite "stilului" vostru. Veti avea surprize! Placute!