Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Pe Scurt

Sezonul acesta, mai mult ca in anii trecuti, pantalonii scurti devin piesa vedeta a unei garderobe moderne. Modul de abordare al acestora este diferit si in contrast evident cu celelalte piese din componenta unui outfit.

Pentru strada modelul potrivit este acela care seamana cu o pereche de pantaloni lungi dar care se opreste deasupra genunchiului. Tipul acesta de bermude arata bine purtati cu pantofi cu siret, cat mai clasici iar efectul de dressy este accentuat de o camasa similara cu cea purtata la office.

In mare voga sunt costumele care contin pantaloni scurti iar modul in care il porti este identic cu al celui clasic. Din bumbac, in sau stofa fina, acesta se poate accesoriza cu papion sau cravata in functie de locul in care urmeaza sa il porti. Exclude din aceasta formula pantofii sport sau flip-flop si apeleaza la un model clasic, Derby sau Oxford.

Pastreaza pantalonii scurti din tricot sau in doar pentru weekend si pentru drumul intre hotel si plaja. Pe acestia ii poti purta cu tricouri si espadrile dar nu te astepta sa revolutionezi stilul masculin prin aceasta combinatie ci doar sa ai parte de lejeritate si confort. Totusi, adaugand o camasa cu un print interesant si o palarie colorata poti transforma instant o tinuta banala intr-una cu personalitate.

La  plaja, sortul a pierdut din lungime si se opreste undeva la mijlocul pulpei iar imprimeurile sunt mici si in culori discrete. Un bronz frumos si o pereche de ochelari retro sunt singurele accesorii de care ai nevoie.