Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Perioada festiva

Frig, ninsoare, mijloace de transport intarziate, pete de sare aparute pe incaltaminte, toate acestea ne deturneaza entuziasmul pe care ar trebui sa-l avem in aceasta perioada. De fapt, este perioada petrecerilor, a veseliei si a stralucirii.
Infrunta cu fruntea sus frigul de afara si dovedeste creativitate vestimentara in ciuda disconfortului termic. In fond, anotimpul rece este mult mai ofertant decat cel cald deoarece poti experimenta suprapuneri de piese, obtinand tinute elaborate si deosebite. Infuzia de printuri  ( carouri, stele, motive nordice) dar si cromatice ( verde,rosu,bordo, orange) marcheaza perioada festiva a anului, schimba dispozitia ta si a celor din jur.
Poti experimenta combinatii vestimentare pornind de la piese existente in garderoba ta: camasa in carouri sau cea din denim, sacoul din tweed sau velur, puloverul la baza gatului sau cardiganul.
De exemplu, camasa in carouri purtata pana nu demult cu jeansi o poti  purta acum cu un cardigan si un sacou din stofa sau velur, o  pereche de pantaloni din stofa slim fit. Pentru un aspect " festiv",  apeleaza la un papion din lana sau la o esarfa colorata.
Cum simplitatea este cea mai graitoare forma de rafinament, gaseste calea de a doza inspirat culorile si imprimeurile intr-o tinuta vestimentara. Nu aglomera! Gaseste o piesa vedeta si construieste in jurul ei o tinuta echilibrata. Nu te inspira de la bradul de Craciun pentru ca nu vei reusi sa arati la fel de stralucitor.