Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

PIESE CHEIE

Este evident faptul ca nu trebuie ca la fiecare inceput de sezon sa arunci ce ai purtat cu un an in urma. Aceste piese pot fi resuscitate cu unele noi, piese cheie.

Astfel, un sacou sau un pulover in nuante neutre de gri, maro sau kaki va avea un efect proaspat daca il vei purta cu o camasa imprimata. Dar nu orice imprimeu ci unul inspirat din natura-plante sau animale. Acest model de camasa necesita un soi de indrazneala pentru a fi purtat insa efectul merita efortul.
Piesele vestimentare in carouri, foarte cautate in acest sezon , aduc un suflu nou in garderoba ta de toamna. Sacoul in carouri este purtabil si usor de adaptat unor situatii diferite. Purtat cu o camasa uni, pantaloni din stofa si cravata este o tinuta reusita de birou. Prin alaturarea lui la o pereche de jeansi si o camasa in culori profunde vei obtine o combinatie tocmai buna de party.
Pantalonii in carouri vor aduce aerul retro  in garderoba ta si vor transforma un outfit simplu intr-unul cu personalitate.
Daca ai in garderoba multe nuante de gri sau bej le vei putea scoate in evidenta adaugand culoarea sezonului : bordo. Este plina de profunzime, nobila si usor de asortat. Camasa, sacou, pantaloni sau macar o esarfa in aceasta culoaretrebuie sa faca parte din lista ta de cumparaturi acum la inceput de sezon.