Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Punct

Cale de intoarcere la vremea rea nu mai exista asa ca, jos hainele subtiri de pe rafturile de sus si pregatirea celor groase pentru o lunga vacanta. O revizitare a garderobei existente iti va da o imagine completa a ceea ce ai deja si posibilitatea achizitionarii unor piese vestimentare astfel incat aceasta sa devina actuala. Nu este nevoie sa cheltui o avere pentru acest lucru ci doar sa structurezi bine ceea ce urmeaza sa cumperi. Iata 5 idei care iti pot transforma garderoba instant:
1. Chinos-o pereche de pantaloni din bumbac, slim fit si colorati vor inlocui cu succes jeansii. Camasile si tricourile purtate anul trecut vor parea altele asortate la noii pantaloni.
2. Sneakers ( tenisii) -oricate perchi ai avea nu vor fi niciodata prea multe. Este sezonul in care obligatoriu trebuie sa ai si unii galbeni, corai sau verde crud. Inveselesc orice tinuta!
3. Camasa- imprimeurile de orice fel sunt decisive in acest sezon. Daca esti un tip dezinhibat alege camasi inflorate pe care le poti adapta cu usurinta si la tinuta de birou. Tipul conservator va fi trendy alegand o camasa in dungi viu colorate.
4. Sacoul- cel putin unul nou trebuie sa se afle pe lista ta de cumparaturi. Blazerul din jerse este adaptabil oricarei situatii .
5. Accesorii-  cravate, papioane, bretele sau esarfe colorate pot fi asortate cu usurinta si vor " resuscita" cu succes piese existente in garderoba ta.