Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Stop Joc

M-am decis ca in acest numar sa raspund la obsesiva intrebare: eu (mirele) la ce trebuie sa ma asortez? De aici incepe de fapt toata confuzia in alegerea tinutelor atat pentru cununia civila cat si pentru cea religioasa.

Daca pentru cununia religioasa ai ales un smoking negru sau bleumarin accesorizat in varianta clasica, adica papion uni,ce ar mai trebui sa alegi pentru "a te asorta"?Evident,nimic! Pentru ca aceasta optiune este potrivita indiferent de tema, locatia sau culorile alese pentru deosebitul eveniment. Un ginere nu trebuie asortat nici la culoarea rochiilor domnisoarelor de onoare ,nici al aranjamentelor florale!

Greseala majora , in cazul cununiei civile, este alegerea cravatei sau papionului in culoarea rochiei pe care o va purta viitoarea sotie. Pare ca si cum ar mai fi ramas un rest de material din rochie si s-au incropit si accesoriile lui (papion,cravata,batista).Accesoriile viitorului mire (si nu numai) trebuie sa aiba o personalitate proprie,care sa corespunda tinutei alese si stilului purtatorului. Eventual,se poate alege un imprimeu din care sa faca parte si culoarea (in oricare dintre tonuri) rochiei purtate de sotie.