Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Totul despre reduceri

Tentatiile sunt mari in perioadele de reduceri si trebuie intr-un fel sau altul sa ne temperam exuberanta. De aceea, urmareste anumite piese vestimentare pe care sa le achizitionezi.

Costumele de zi cu zi, clasice, din stofa de calitate superioara constituie o investitie si nicidecum o cheltuiala. Acestea nu tin de un trend anume si le poti purta mai multe sezoane.

Piesele vestimentare din casmir, un fel de guilty pleasure, isi pot gasi acum locul in garderoba ta. Calitatea lor dar si aspectul nobil al casmirului transforma aceste piese intr-unele nemuritoare indiferent de capriciile tendintelor de sezon.

Sacourile din stofa de lana care pot inlocui cu succes jachetele de primavara sunt o achizitie perfecta a acestei perioade de reduceri.

Cele in carouri pot fi purtate atat intr-o combinatie office cat si una smart casual.

Accesoriile din piele precum pantofii, ghetele, gentile sau curelele cumparate in aceasta perioada te vor ajuta sa upgradezi orice tinuta. Detaliile fac diferenta iar calitatea acestora o poti vedea de la o posta.

Oricat de multe camasi ai in garderoba, vaneaza la reduceri unele din bumbac de buna calitate si le vei aprecia utilitatea in timp.

Tricotajele din fire naturale, fie ca vorbim de cardigane fine sau jachete cu aspect hand made mai pot fi inca purtate si in lunile urmatoare. Intretinute si pastrate cu atentie ele pot contribui la garderoba ta si in sezonul rece viitor.