Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Un nou sezon...cu papion!

Uitat de ceva timp, papionul are o intoarcere spectaculoasa atat integrat in tinutele de seara cat si cele casual. Cat de simpla ar fi alegerea vestimentara pe care ai facut-o, prin asortarea corecta a unui papion aparitia ta va fi una plina de farmec.
Odata cu noul sezon nu doar garderoba se schimba ci si accesoriile din dotare. Pentru tinute de zi, smart casual sau urban sic apeleaza la papioanele din lana fina sau tricot. Pastreaza-le pe cele din matase pentru ocazii festive.
Cel mai simplu exercitiu de cum si cand sa porti papionul este inlocuirea sacoului  cu o geaca din piele sau cu un cardigan tricotat. De exemplu, o pereche de jeansi, camasa si ghete reusesc sa iasa din zona de anonimat prin asocierea lor cu o geaca din piele si un papion din lana.
Acest simplu exemplu nu reprezinta un sfat de a renunta la sacou ci  doar un truc prin care poti integra papionul in garderoba ta.
Alege sacourile din tweed sau stofa in carouri si mixeaza-le in tinutele tale adaugand accente neasteptate. Combinatii de camasi colorate sau imprimate cu papioane in nuantele sezonului: verde, orange sau bordo. Instant, totul se transforma si capata un aer actual chiar daca sacoul si camasa sunt cele de iarna trecuta.
Totusi, pe cat posibil, evita papioanele gen " gradinita" adica cele gata cusute si treci la nivelul superior, mai exact, la papioanele adevarate. Ele sunt concepute sa fie legate de catre posesor, au un stil aparte si nu au legatura cu " funditele" pe care unii le numesc papioane doar pentru faptul ca sunt purtate la gat.