Se încarcă pagina ...
Pontul saptamanii

Vorbe cu greutate

 

Este o poveste faptul ca persoanele slabe se pot imbraca mai usor decat cele corpolente. Ganditi-va, de exemplu, in alegerea unei camasi, cea mai frecventa situatie este aceea ca manecile vor fi potrivite ca lungime dar gulerul va fi prea larg. Si tot asa...


Evident faptul ca esti slab nu trebuie sa fie perceput ca un defect si sa devina un complex pentru ca de aici incep greselile pe care le poti face in alegerea hainelor.


Nu vei reusi sa te ascunzi in spatele unor piese vestimentare cu doua masuri mai mari. Astfel vei amplifica un efect vizual nedorit si mai mult decat atat vei lasa impresia ca porti hainele altcuiva.
Nici hainele mulate nu sunt in avantajul persoanelor skinny si de aceea trebuie evitate tricourile cu adaos de elastan si camasile lipite de corp. Acestea trebuie sa urmareasca linia corpului dar sa pastreze o oarecare lejeritate. Regula se aplica si in cazul jeansilor care arata jalnic in momentul in care vin ca niste izmene. In plus, inlatura instant masculinitatea purtatorului.


Persoanele cu lipsa la cantar trebuie sa evite imprimeurile mari si sa aleaga unele raportate la silueta lor. Dungile fine, imprimeurile florale sau " os de peste" sunt suficiente elemente care completeaza armonios vestimentatia si dau originalitate acesteia.


Si daca tot este cald ai mare grija la ce model de pantaloni scurti apelezi. Acestia trebuie sa fie pe langa picior si nicidecum baggy sau modelul cargo pentru ca vor scoate in evidenta gambele subtiri. Un sort de baie bine ales,nu foarte lung si potrivit ca largime,te va ajuta sa nu arati a catarg in bataia brizei.


Aceste mici trucuri te vor ajuta sa fi mandru pana la urma de silueta ta si sa nu iti mai doresti alte kilograme in plus.