account icon arrow-left-long icon arrow-left icon arrow-right-long icon arrow-right icon bag-outline icon bag icon cart-outline icon cart icon chevron-left icon chevron-right icon cross-circle icon cross icon expand-less-solid icon expand-less icon expand-more-solid icon expand-more icon facebook-square icon facebook icon google-plus icon instagram icon kickstarter icon layout-collage icon layout-columns icon layout-grid icon layout-list icon link icon Lock icon mail icon menu icon minus-circle-outline icon minus-circle icon minus icon payment-american_express icon Artboard 1 payment-cirrus icon payment-diners_club icon payment-discover icon payment-google icon payment-interac icon payment-jcb icon payment-maestro icon payment-master icon payment-paypal icon payment-shopifypay payment-stripe icon payment-visa icon pinterest-circle icon pinterest icon play-circle-fill icon play-circle-outline icon plus-circle-outline icon plus-circle icon plus icon rss icon search icon shopify icon snapchat icon trip-advisor icon tumblr icon twitter icon vimeo icon vine icon yelp icon youtube icon

Stilul casual

Casual este stilul cel mai puţin restrictiv, purtat zilnic de majoritatea oamenilor, iar în weekend de cei care, de obicei, poartă costum. O ținută casual este compusă, de cele mai multe ori, din jeanși sau pantaloni din bumbac, cămașă și pulover, de preferat din cașmir. Pantofii sunt comozi, în genul mocasinilor sau cu șiret, inspirați din pantofii de sport. Paleta de culori rămâne în zona neutră, preferate fiind gri, negru și bleumarin. 

Prima regulă de aur este să nu confunzi stilul casual cu stilul adolescentin.

Pentru a te îmbrăca confortabil și cu stil trebuie să abordezi problema … și garderoba, cu maturitate. Evită tricourile cu mesaje sau imprimeuri din desene animate. Alege, în schimb, tricouri unicolore, cu dungi sau tricouri polo.

Cel mai universal element casual din garderobă este, fără îndoială, jeans-ul … dar ales corect. Jeanșii negri sau din denim clasic sunt un bun punct de plecare. Orice model deteriorat sau decolorat intenționat, exagerat de baggy sau cu o lungime care depășește cu mult înălțimea ta și vârful pantofilor este interzis. 

Pentru piesele de outwear, ai nevoie să alegi ceva care să se potrivească la fel de bine atât cu jeans și tricou cât și cu un pantalon lejer. Jacheta bomber este suficient de versatilă și confortabilă pentru a se integra în stilul casual. Dar ai grijă să nu o combini cu nicio altă piesă cu prea mult volum.

Optează pentru ținutele în starturi! Și un look casual poate fi interesant dacă adaugi două sau mai multe straturi de piese, bine gândite – un tricou alb, o cămașă în carouri și o un cardigan uni, de exemplu.

Și nu în ultimul rând, păstrează simplitatea atât în croială și spectru cromatic, cât și în asocierile pe care le faci. Astfel vei ieși în evidență prin stil, și nu prin extravaganță.

Cu o croiala impecabila si o calitatea remarcabila a materialelor, tinutele Trends by Adina Buzatu sunt un mix intre clasic si avangarda, intre casual si elegant.
Facebook AdinaBuzatu.ro
Bucuresti | Romania | 0720 660 661 | [email protected]
395Lei - 2595Lei