Ținuta de călătorie

Cum să călătorești cu stil poate fi o provocare pentru mulți bărbați. Dar, un om de afaceri trebuie să facă tot ce e nevoie pentru business, inclusiv să călătorească oriunde în lume pentru întâlniri importante. Iar acest lucru necesită alcătuirea unei garderobe “capsulă” cu adevărat specială. O abordare inteligentă te va ajuta să obții acele ținute smart-casual și confortabile, două caracteristici esențiale atât pentru călătorie cât și pentru întâlnirea de afaceri. 

În primul rând, trebuie să alegi piesele care sunt confortabile și stylish în același timp, precum o pereche de pantaloni chino sau pantaloni conici simpli negri, gri, bej sau navy care merg foarte bine alături de un sacou de costum și cămașă. Alege un sacou din lână care nu se șifonează atât de ușor. 

De asemenea, în zilele mai răcoroase, poți combina o pereche de pantaloni clasici cu o bluză din cașmir.

A doua regulă de aur este să investești în piese din fibre naturale care îți vor lăsa pielea să respire și nu îți vor crea disconfort. Un amestec de lână, mătase și bumbac este ecuația corectă. De asemenea, alege materialele în funcție de anotimp și de destinație. Piesele din tweed, cașmir sau lână te vor însoți în călătoriile tale pe timp de iarnă, iar cele din bumbac și in sunt perfecte pe timp de vară.

Mergi pe clasic! O ținută simplă, cu piese în culori neutre, care nu atrag atenția în mod izbitor îți vor da un plus de stil.

Și, nu în ultimul rând, alege pantofii potriviți. Modelele Derby sau monk strap sunt acceptate în locul modelelor Oxford, atunci când vine vorba de călătorii de afaceri. Nici o pereche de loafers nu sunt de ignorat.