account icon arrow-left-long icon arrow-left icon arrow-right-long icon arrow-right icon bag-outline icon bag icon cart-outline icon cart icon chevron-left icon chevron-right icon cross-circle icon cross icon expand-less-solid icon expand-less icon expand-more-solid icon expand-more icon facebook-square icon facebook icon google-plus icon instagram icon kickstarter icon layout-collage icon layout-columns icon layout-grid icon layout-list icon link icon Lock icon mail icon menu icon minus-circle-outline icon minus-circle icon minus icon payment-american_express icon Artboard 1 payment-cirrus icon payment-diners_club icon payment-discover icon payment-google icon payment-interac icon payment-jcb icon payment-maestro icon payment-master icon payment-paypal icon payment-shopifypay payment-stripe icon payment-visa icon pinterest-circle icon pinterest icon play-circle-fill icon play-circle-outline icon plus-circle-outline icon plus-circle icon plus icon rss icon search icon shopify icon snapchat icon trip-advisor icon tumblr icon twitter icon vimeo icon vine icon yelp icon youtube icon

Ținuta office

Noțiunea unui dress code rafinat și în același timp confortabil, nici foarte business oriented, nici prea casual, este destul de greu de stăpânit dar nu imposibil de gândit și de pus în practică dacă urmezi câteva reguli de stil general valabile.

În primul rând, organizează-ți garderoba office în jurul câtorva piese esențiale și ține cont de măsuri. Nimic nu îți poate distruge mai ușor imaginea decât niște haine prea strâmte sau prea largi. Odată ce ai ales elementele de bază, poți deveni un pic mai creativ adăugând noi texturi, culori și imprimeuri și poți începe să combini.

Sacoul, piesa care creează primul impact vizual, trebuie să îmbrace perfect linia umerilor și să stea confortabil, fără să facă cute (la fel ca și cămașa) iar mânecile să se termine cu câțiva centimetri deasupra bazei degetului mare, astfel încât să lase la vedere manșeta cămășii. În lunile reci, optează pentru sacourile în culori închise – bleumarin sau negru – din lână, la un singur rând de nasturi sau pentru modele din tweed în tonuri de gri, care merg și peste un pulover din cașmir, alături de o cravată din mătase și o cămașă uni. Vara, alege modele din bumbac sau in în tonuri de bej.

Când vine vorba de pantaloni, combină cu multifuncționalii chino, din bumbac bleumarin, camel, kaki sau cu pantaloni din stofă de lână în nuanțe de gri sau bej.

Atunci când alegi cămașa, fii atent la guler. Cămășile de purtat la birou trebuie să aibă gulere impecabile, ușor rigide, care se pot susține singure. Cele în culori uni precum alb, bleu, roz deschis sunt cea mai sigură opțiune, iar dintre modelele cu imprimeu, cele cu dungi sau carouri mărunte sunt acceptate. Adaugă o cravată din mătase, cu textură lucioasă, care se integrează codului de business și ai grijă să nu combini imprimeuri. 

Finalizează ținuta cu pantofii office clasici sau cu orice model brogue, monk-strap sau derby care vor accentua look-ul formal.

 

Cu o croiala impecabila si o calitatea remarcabila a materialelor, tinutele Trends by Adina Buzatu sunt un mix intre clasic si avangarda, intre casual si elegant.
Facebook AdinaBuzatu.ro
Bucuresti | Romania | 0720 660 661 | [email protected]
395Lei - 2595Lei