REGULAMENT GIVEAWAY INSTAGRAM 30.07.-09.08.2020

REGULAMENT GIVEAWAY SUMMER IN TRENDS

  1. Organizator

Concursul este realizat de catre Societatea FASHION MEN STYLE SRL, cu sediul în București, str. Maior Ion Coravu, nr. 45, bl. H2, sc. A, et. 1, ap. 7, cam. 2, Sector 2

  1. Perioada de desfasurare

Concursul se desfasoara in perioada 30 Iulie  2020 – 9 August 2020, datele de incepere sau finalizare pot fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului.

Extragerea va avea loc pe data de 14 August 2020, data de extragere poate fi modificata din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului sau erori tehnice.

  1. Locul de desfasurare al concursului

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Instagram Adina Buzatu.

  1. Dreptul de participare la concurs

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei.

Angajatii firmei FASHION MEN STYLE SRL nu vor putea participa la concurs.

  1. Premiul

Premiul Concursului este oferit de catre FASHION MEN STYLE SRL si consta in 3 Camasai cu buline TRENDS by Adina Buzatu.

Vor fi extrasi 3 castigatori, fiecare primind cate o camasa cu buline TRENDS by Adina Buzatu.

Castigatorii vor fi extrasi in data de 14 August 2020, prin intermediul website-ului www.random.org cu posibilitatea de modificare a site-ului in cazul in care apar erori tehnice neprevăzute si vor fi anuntati in aceeasi zi pe pagina de Instagram Adina Buzatu.

  1. Conditii participare

Extragere la sort pentru a intra in cursa pentru castigarea premiului mentionat mai sus:

– FOLLOW la pagina oficiala de Instagram Adina Buzatu

– FOLLOW la pagina oficiala de Instagram TRENDS by Adina Buzatu

– Comentariu la postarea oficiala a concursului în care sa dea TAG unor 3 prieteni

-Participantul trebuie sa aiba contul public ( in ziua extragerii, adica 14 August 2020, pentru a verifica daca a urmat toti pasii)

-Daca la desemnarea castigatorului, acesta nu a urmat toti pasii concursului, ne rezervam dreptul de a extrage un alt castigator.

  1. Regulamentul Concursului

7.1. Deciziile de acordare a premiului apartine in totalitate brandului FASHION MEN STYLE SRL, In aceasta campanie nu au voie sa participe angajatii  FASHION MEN STYLE SRL si toti cei implicati in organizarea acestei campanii.

7.2. Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament.

7.3. Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs.

7.4. Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.

7.5. Premiile se acorda pe baza unui act de identitate si a unui proces verbal de predare-primire.

7.6. In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat regulamentul prezentat, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului regulament.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

  1. Scopul

Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma FASHION MEN STYLE SRL prin intermediul Departamentului de Marketing. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

  1. Securitatea si confidentialitatea datelor

Datele prelucrate de catre operator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii operatorului. Operatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurata prin intermediul parolelor sistemului informatic si lipsa accesului extern la baza de date. Mai multe informatii despre politica de confidentialitate si protectie a datelor FASHION MEN STYLE SRL: https://www.adinabuzatu.ro/prelucrarea-datelor-cu-caracter-personal/  

Postarea oficiala este aici:

https://www.instagram.com/p/CDQcLcyD5CT/?utm_source=ig_web_copy_link